JdL_740118_textilier
JdL_740113_textilierJdL_740113_2textilier

Ektorp överdrag 3:a

5269 kr

Behöver din Ikeas tresittsiga soffa Ektorp ett nytt utseende? Om du vill ha den lite mer ruffigt lantlig är dessa överdrag något för dig. Det finns i två vackra linnefärger, natur och beige. Natur är en mörkare råare linnefärg och beige är en beige med dragning åt grått och den har väldigt fin lyster.

Tygerna passar väldigt fint till de övriga textilierna!

Tvättråd: Maskintvätt 30°

Rensa val

Produktbeskrivning

Ektorp överdrag till tresitsiga soffa.

Precis som överdragen till fåtöljerna kommer dessa sofföverdrag i beige som drar mot gråare toner och även natur som är en lite råare och mörkare i sin nyans. Dessa gör sig väldigt snygga i det lantliga hemmet, mixat med industriella inslag och nötta möbler. Naturfärger som dessa är även väldigt fint att kombinera med mjuka pastellfärger!

Dessa sofföverdrag är hämtade hos Jeanne d’Arc Living ett företag som med stort engagemang och intresse tar fram möbler och inredning i den franska och nordiska lantliga stilen. Kika gärna in på deras hemsida där kan läsa mer om deras företag, och även kika på hela deras sortiment. De driver även tidning där du kan finna mycket inspiration och idéer. Om det skulle vara så att du finner något som du gärna skulle vilja se i min butik får du gärna skicka iväg ett mejl till mig!

Mer information

Stil

Industristil, Lantlig inredning, Shabby chic