JdL_740119_textilier_beige
JdL_740119_2textilierJdL_740117_2textilier

Ektorp överdrag fåtölj

2669 kr

Behöver din Ikea fåtölj Ektorp ett nytt utseende? Om du vill ha den lite mer ruffigt lantlig är dessa överdrag något för dig. Det finns i två vackra linnefärger, natur och beige. Natur är en mörkare råare linnefärg och beige är en beige med dragning åt grått och den har väldigt fin lyster.

Tygerna passar väldigt fint till de övriga textilierna!

Tvättråd: Maskintvätt 30°

Rensa val

Produktbeskrivning

Ektorp överdrag fåtölj

Helläckra överdrag till din fåtölj från Ektorp till dina Ikea möbler. Ett måste för hemmet i din lantliga, shabby chic stilen där man gärna har inslag av det lite nötta och grova blandat med det blommiga mjuka. Dessa överdrag kommer i två väldigt fina linnefärger, natur i en liten mörkare råare ton och beige som drar åt de gråare nyanserna men med en väldigt fin lyster. Mixa med tyger i liknande nyanser, eller kanske med några kuddar i någon mjuk pastellfärg!

Jeanne d’Arc Living tar fram och designar med stor passion och kreativitet många olika typer av produkter som förgyller ditt hem. Både möbler och dekoration hittar du hos dem! I deras tidning kan du finna mycket inspiration. Deras stil är främst tagen från den franska och nordiska lantliga stilen. Hos företaget finner du ett genuint intresse för inredning i shabby chic och industristil. Kika gärna in på deras hemsida Jeanne d’Arc Living, skulle du klicka in dig på något du tycker väldigt mycket om är det möjligt att jag kanske kan ta in det i butiken. Bara mejla mig!

Mer information

Stil

Industristil, Lantlig inredning, Shabby chic