Rea!
Industriell-ljusstake
ljusstakeljusstake2

Industriell ljusstake

1320 kr 700 kr

Riktigt läcker bordsljusstake i metall, industristil så det förslår :) Med plats för fyra ljus. Mått: ca L 35 cm, H 35 cm

Slut i lager

Artikelnr: LS_VK12027_ljus Kategorier: , , , , Taggar: ,

Produktbeskrivning

Riktigt snygg industriell ljusstake i härlig industristil! En industriell ljusstake som ser ut att vara gjord av gamla metallrör… För den äkta industriella känslan! Gör sig vacker i hemmet med lantlig inredning, men även i hemmet som går i nyare toner. Våga blanda olika inredningssstilar, mjukt med tufft, vitt med färg, kontrasterna skapar mer liv och gör ditt hem mer personligt.

 

LivingStory var till en början var det ett litet trädgårdsanläggningsföretag, där grundaren Bo Andersson lät besökare komma att se på hans trädgård. Så småningom när intresset för hans inredningsstil växte blev folk intresserade av att köpa det som fanns i trädgården. Sedan kom hans företag bli grossist och han levererade varor runt om i hela Norden. Under 90-talet expanderade man ytterligare och började sälja inredning även för inomhus. Lantligt, nordisk, franskt, mjukt och rustik, gammalt och nytt finner du hos Living Story, läs gärna mer om företaget på deras hemsida.

Mer information

Stil

Industristil