LV_levvackertfram1_bocker
LV_levvackertfram1_bockerLV_levvackertfram2_bockerLV_levvackertin1_bockerLV_levvackertin2_bockerLV_levvackertin3_bockerLV1LV2LV3LV4

Inredningsbok ”Lev Vackert”

439 kr

Boken är Ingela Broling & Petra Erikssons andra inredningsbok. Den har en nisch av att sätta guldkant på tillvaron och innehåller fler än 400 inspirationsbilder.
Missa inte denna underbara bok!

Boken har två framsidor..

Slut i lager

Produktbeskrivning

Inredningsbok Lev Vackert

En inredningsbok fylld av inspiration och idéer! Bläddra dig fram bland fantastiska bilder på olika inredningslösningar och idéer för att skapa ett harmoniskt hem som ger dig energin att ladda dina batteri varje kväll. Ingela Broling och Petra Eriksson har skapat boken, och det är deras andra inredningsbok som de skapat tillsammans. Med över 400 bilder och med en gnutta egen fantasi kommer bli fylld av idéer om hur du ska skapa ett vackert hem, med din egna personliga prägel.

Ingela Broling har en liten butik i samma namn som deras inredningsbok, Lev Vackert, i ett gammalt soldathem i Kristinehamns skärgård. Där finner du handplockade produkter med en härlig blandning av gammal och nytt, smått och stort, möbler och dekorationer. Allt går i tonerna av en ljus nordisk lantlig stil, blandad med rustika inslag och det franska bondromantiska. Läs mer på Lev Vackert Butiken!

Mer information

Stil

Lantlig inredning, Shabby chic