530141_1
530141_4530141_3530141_2

Shabby chic bord

9900 kr

Shabby chic bord där plankorna är återvunna från ett fartyg som seglade över haven för 100 år sedan…  Tänk vilka historier som kunde berättas om bordet bara kunde tala!

Ytan är lackad och riktigt hård så den står emot fläckar och repor väldigt bra. Ytan är lite ojämn och ruff, ett bord som tål det mesta.

OBS: Kan variera i patina!

Mått: L 180 cm, B 80 cm, höjd 76 cm

2-3 v leverans

Tillgänglig som restorder

Artikelnr: JdL_530141_mobler Kategorier: , , , , , Taggar: ,

Produktbeskrivning

Shabby chic bord!

Som snidat för ett lantligt hem  med gott om plats för härliga middagar med nära och kära. Bordet har med sin fräscha stil en snygg patina som inger känslan av den charmiga och lantliga stilen.

Fantastiskt fint shabby chic bord där plankorna är återvunna från ett hundra år gammalt fartyg, vilket kryddar fantasin med vidunderliga historier som dessa träplankor varit med om. Det ger verkligen charm och det är en fröjd att sitta ner och avnjuta en superb måltid med goda vänner.

Inredningstips: Som bilden visar kan man göra roliga kontraster genom att använda sig av stolar i industristil. Dekorera  med färgstarka blommor på en löpare i något vackert mönster i mjukare toner. Väldigt passande tillsammans med  en omgivning av mjukare toner i kontrast med industriella detaljer. Ett shabby chic matbord med sin avskavda stil och iögonfallande charm passar även utmärkt i hemmet som går åt de lite råare, mer industrihållet.

Jeanne d’Arc Living ägnar sig passionerat åt att förnya äldre möbler, blanda den franska och nordiska lantliga stilen i en härlig blandning av deras egna personliga avtryck. Detta är ett rustikt matbord där bordsskivan är tillverkat av återvunnet trä eller i vitt trä. Deras sortiment är brett med en god kvalitet i allt från rustika möbler, dekorativa inredningsdetaljer till kläder och musikinstrument. Allt i en röd tråd genom den lantliga stilen.

I butiken finner du mer av deras produkter men du kan även kika på Jeanne d’Arc Living.  Du kan alltid be mig om att ta in någon speciell produkt i butiken om du finner något!

Mer information

Vikt 20000 kg
Stil

Lantlig inredning, Shabby chic