700150
700150-01

Vintage paint – Silver

5.00 av 5 baserat på 1 kundomdömen
(1 kundrecension)

279 kr

En riktigt läcker härlig kalkfärg, som ger din målning det där lilla extra.

OBS! 200 ml.

Ladda gärna ner bruksanvisningen här under:
Bruksanvisning Vintage Paint

 

Rensa val

Produktbeskrivning

Vintage paint – Silver

Jeanne d’Arc Living Vintage Paint (silver) är färgen vi alla väntat på. Färgen fäster på nästan alla ytor utan några förberedelser. Färgen är vattenbaserad, miljövänlig och kan spädas med vatten. Denna färg är tillverkad efter ett gammalt recept och innehåller 100% naturliga ingredienser.

Den torkar på cirka en halvtimme. Burken innehåller 200 ml.

Jeanne d’Arc Living ägnar sig passionerat åt att förnya äldre möbler, blanda den franska och nordiska lantliga stilen i en härlig blandning av deras egna personliga avtryck. Deras sortiment är brett med en god kvalitet i allt från rustika möbler, dekorativa inredningsdetaljer till kläder och musikinstrument. Allt i en röd tråd genom den lantliga stilen.

I butiken finner du mer av deras produkter men du kan även kika på Jeanne d’Arc Living. Du kan alltid be mig om att ta in någon speciell produkt i butiken om du finner något!

Mer information

Stil

Shabby chic

1 recension för Vintage paint – Silver

 1. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  Jag hade en vit House Doctor kaminspegel som jag ville måla om till silver. Jag målade först ett lager helt vanlig vattenbaserad svart grundfärg, och sedan två tunna lager med silverfärgen. Det blev jättebra resultat. Den svarta grundfärgen lyste igenom lite här och där, så det såg lite slitet och gammalt ut.

  • :

   Hej.
   Va roligt att det blev bra.
   Mvh Pia

Skriv en recension