Inredningsstilar

Inredningsstilar, Shabby chic, Lantlig inredning och Industristil.

Inredningsstilar : Här hittar du produkter som passar i de olika inredningsstilar som Shabby chic, Lantlig inredning och Industristil. Det blir fantastiskt läcker att blanda inredningsstilar också, olikheterna framhäver varandra. Har du industristil hemma blir det harmoniskt med mjuka kuddar, filtar och andra textilier som mjukar upp det hårda och råa. Tvärtom om du har den vita shabby chic stilen kan det bli riktigt läckert om du har en mörkare plåtskänk eller kanske plåtstolar till matbordet.

Här kan du se lite skillnader i de olika inredningsstilar. Den vita Shabby chic stilen, den råa industristilen och den lantliga inredningsstilen. Tillsammans blir det alldeles unik och härlig blandning som ger ditt hem personlighet. Egentligen skulle man nog kunna kalla inredningsstilen Brocante chic efter som det är en harmoni mellan det ljusa ljuva och det mörka råa. Den lantliga stilen och inredningen då, i mina ögon är det trasmattor, loppisfynd tillsammans med gamla gedigna möbler med charm och historia, skomakarlampor och inte att förglömma mårbacka pelargonerna…där färgerna får mer plats än i Shabby chic stilen som mestadels har vitt i olika nyanser.
Du kan hitta mer inspirationsbilder när det gäller just Shabby chic på min sida Inredningsinspiration eller på Styleroom. Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika inredningsstilar:

Inredningsstilar: Lantlig inredning Inredningsstilar: Shabby chic
Inredningsstilar: Industristil Inredningsstilar: Gör det själv

Inga kommentarer än.

Kommentera